Slušaj vest

Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju, a u njegovoj loži kao trener bio je Viktor Troicki. Kao selektor srpske reprezentacije nekadašnji srpski teniser je bio uz Noleta i kao i on dobiće od države 200.000 evra kao nagradu. Posle finala pojavile su se hit reakcije na društvenim mrežama.

Mnogi navijači postavljali su razne tvitove i šalili se na taj račun. Ovo su samo neki od njih. "Ova država nikada nije bolje potrošila novac od 200.000 evra koje će Troicki dobiti jer je Novak Đoković 10 dana vikao na njega". "Viktor rukama pokazuje Nolu na koju stranu će servirati Alkaraz". "Kome Nole ovo je*e mater? Ja mislim tebi. Ma što meni, tebi je". "Doneo pobednički poen Srbiji u Dejvis kupu, Novak je uz njega kao selektora iz petog pokušaja osvojio zlato. Najveća ličnost u istoriji srpskog tenisa". "Troicki odradio svoj posao za medalju, bukvalno". "Troicki viče Novaku - sad ga imaš matori".

Tako su izgledali samo neki od tvitova upućeni Troickom. Poznat je Viktor kao neko ko voli da se šali i na svoj račun, tako da se čeka njegova reakcija na sve ove šale i reakcije. Verovatno mu i neće smetati toliko s obzirom da je bio uz Đokovića za istorijski momenat u karijeri.

Pogledajte i ovo:

Tu je i Novakov brat Marko Đoković:

Tu su i pohvale:

Još jedna od šala:

Pogledajte i kako je izgledala proslava:

Kurir/Dado Đilas Novak, medalja

BONUS VIDEO:

RTS1 Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu