Slušaj vest

Novak Đoković uspeo je konačno da osvoji olimpijsko zlato. Učestvovao je na pet Olimpijskih igara, uzeo je bronzu 2008. godine u Pekingu i od tada je čekao novu šansu i dočekao. Konačno je uspeo u tome u Parizu, a među ljudima koji su mu čestitali je i Marijan Vajda.

Jedan od ljudi koji je imao ogroman uticaj na karijeru Srbina. Trener sa kojim je imao mnogo uspeha i koji ga poznaje "u dušu". Ostavio je dirljivu poruku na društvenim mrežama. "Nolito, misija je kompletirana. Posle toliko godina plovidbe došao si na obalu. Dug trud rezultairao je olimpijskim zlatom oko tvog vrata", počeo je Vajda.

Nastavio je i porukom raznežio monge, posebno u Srbiji. "Neverovatan uspeh. Mnogo sam ponosan na tebe. I ja sam počeo da plačem kada si poslednji forhend viner zabio. Čestitam tvojoj familiji i članovima tima", zaključio je Vajda.

Jedna od čestitki koju će Novak sigurno da pamti, posebno pošto dolazi od čoveka sa kojim je imao toliko mnogo uspeha. Navijači ga zovu da se vrati u Đokovićev tim ponovo...

Kurir/Dado Đilas Novak, medalja

BONUS VIDEO:

RTS1 Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu