Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu koju je sanjao ceo život, a nakon toga je najavio "žurku za pamćenje" u trajanju od 48 sati. Počelo je na terenu, nastavilo se u olimpijskom selu, a potom se sve prenelo i na jedan pariski restoran u kome je Đoković sa prijateljima slavio zlatnu medalju.

Među prijateljima bio je i srpski fudbaler Dušan Vlahović. Prvo je napadač Juventusa došao u Pariz kako bi gledao finale Noleta i Alkaraza, pa je stigao da pogleda i trku na 100 metara u kojoj je Noa Lajls stigao do zlata, da bi stigao poziv da se pridruži žurki u restoranu "Sijena" u prestonici. Videli smo kako su se Nole, Janko i Dušan veselili uz narodnjačke hitove, dok je sada fudbaler objavio dve "skupe" fotke sa - kako je sam rekao - najvećim svih vremena.

Podsetimo, do pre nekoliko meseci Vlahović i Đoković se nisu ni poznavali, a onda je srpski teniser svratio na utakmicu Juventusa tokom završnog mastersa u Torinu. To je posebno obradovalo Vlahovića.

"Naravno, ja bih voleo opet da mogu da se sretnem s njim ili da porozgovaram telefonom. Ostavio mi broj i rekao mi je - kada god ti treba nešto, nemoj da se ustručavaš, slobodno me pozovi. Ja sam uvek dostupan. Onako, to meni budi osećaj velikog zadovoljstva i časti", rekao je Vlahović o Đokoviću.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia Proslava Novaka Đokovića za zlatnu olimpijsku medalju

Pogledajte i atmosferu sa žurke u pariskom restoranu gde je Nole slavio zlatnu medalju:

Instagram/Janko Tipsarevic Novak Đoković i Janko Tipsarević pevaju

BONUS VIDEO:

RTS1 Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu