Slušaj vest

Novak Đoković proslavio je u jednom pariskom restoranu svoj najdraži uspeh u karijeri - osvajanje olimpijskog zlata. U društvu prijatelja, olimpijski šampion se provodio i bio u centru pažnje, a točio se i alkohol. U jednom trenutku je Novak podigao čašu i konobar mu je sipao piće, u kojem je Nole veoma uživao.

Iako je poznato da godinama ne pije, Đoković je imao svako pravo da se bi da oduška i sigurno je da je bio umeren, kao i u svemu osim u tenisu. Pogledajte taj snimak:

Mnogi će se setiti njegove izjave o pijanstvima u periodu rane mladosti, zbog kojih je brinuo jer je znao da će stići do njegove majke Dijane. "Da li sam se napio? Oh, jesam. Jao, majka će ovo gledati...", pokrio je u tom trenutku Novak rukama lice.

"Napio sam se dok sam još pio alkohol. Sada se opijam samo od ljubavi ili drugih stvari. Kad sam poslednji put pio alkohol? Godinama ne pijem. Kako već dugo ne pijem, sad je dovoljna jedna čaša da me udari i da ne znam gde sam", rekao je Đoković pa dodao:

"Ako se takve stvari računaju, imao sam puno pijanstava. I toga me nije sramota, jer to je sastavni deo mog života, radim na ispunjenju sportskih ciljeva. Sad sam prestao da tražim, a počeo sam više da budem. Manje vremena provodim u budućnosti, a više u sadašnjosti", govorio je Nole za portal "Vajs".

X/@frani2312/Printscreen Đoković slavi

Nole ima sasvim dovoljno vremena da uživa i da bude opijen uspehom, a što da ne - malo i alkoholom. Veoma brzo vratiće se obaveza, jer ga tokom avgusta očekuje put u Sjedinjene Države, na turneju pred US Open i na poslednji grend slem u sezoni, koji počinje 26. avgusta. I to je jedan od dva cilja koja je stavio pred sebe posle finala Vimbldona. A prvi, osvanjanje olimpijskog zlata, već je ostvario i burno ga proslavio u Parizu, na šampionskoj ceremoniji u ponedeljak pred 15.000 gledalaca.

Novak je pozdravio veliki broj ljubitelja sporta i svojih navijača, mahao srpskom zastavom, pokazivao zlatnu medalju i priznao da se oseća srećno kao nikada u profesionalnoj karijeri. Posle ceremonije, u izjavi za Radio-televiziji Srbije govorio je o svemu, osim o pitanju na koje Đoković nije hteo da odgovori.

Kurir televizija "OD SREDE STIŽE NOVI AFRIČKI CIKLON!" Ivan Ristić otkriva: Očekujte paklene temperature do 40°C, a OSVEŽENJE STIŽE TEK OVOG DATUMA