Slušaj vest

Novak Đoković prekinuo je odmor da bi došao na Balkon i sa sunarodnicima proslavio osvajanje zlatne medalje sa Olimpijskih igara. Izašao je na kraju, posle vaterpolista, košarkaša, Damira Mikeca i Jelene Arunović i Aleksandre Perišić i tamo je napravio šou sa Viktorom Troickim.

Posle uvodnih reči, intoniranja himne i pesme "Veseli se srpski rode" u izvođenju Danice Crnogorčević na red su došli trubači i baš tada su Nole i Viktor napravili potez koji je brzo postao viralan. Đoković je skočio na leđa Troickom i on ga je tako nosio i igrao sa njim nekoliko sekundi.

"Srbi znaju kako da naprave žurku", bio je jedan od komentara na društvenim mrežama kada je izašao snimak. Odmah posle Balkona i svega srpski sportisti uputili su se u jedan prestonički lokal gde su nastavili sa slavljem do ko zna koliko sati...

"Dobro veče svima, hvala svima što ste došli u ovakvom broju, ovo je neverovatno. Imao sam tu čast da budem na ovom posebnom balkonu više puta u karijeri, ali svaki put me sve više iznenađujete i inspirišete. Svakog od vas ovde. Mislim da niste svesni koliko dajete snage da izađemo ovde na balkon pred vas. Ovo je nešto najlepše što sportista iz Srbije može da doživi. Idemo!", rekao je Novak kada je izašao na terasu.

MONDO/Uroš Arsić Doček sportista

Pogledajte i snimak koji je Novak objavio sa porukom "kod kuće je najlepše".

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jokić MVp