Slušaj vest

Andrea Prisakariju je ponovo bila u Srbiji i opet se oduševila našom zemljom! Lepa Rumunka je mnogo puta do sada pokazala koliko voli Srbiju, a sada je učestvovala na VTA turniru u Kuršumlijskoj Banji i oduševila je navijače slikom ispod zastave Srbije. Pokazivala je prstom na grb Srbije i napisala uz sliku: "Vidimo se sledeći put ljubavi! Dobra nedelja ovde!"

Atraktivna Rumunka se ističe izazovnim izgledom, ima mnogo tetovaža na svom telu, zbog kojih je čak i kritikovana u domovini. U dublu je igrala ranije u Kuršumlijskoj Banji u paru sa našom Elenom Milovanović, a ovako je pričala posle prošle posete Srbiji.
"Trenutno sam u autobusu na putu za Beograd i moram priznati da sam upoznala samo dobre ljude koji su mi pomogli oko torbi, interneta i sveta, čak i kad nisu govorili engleski. To je tako lepo", napisala je na tviteru Andrea.

Više puta je isticala da je Novak Đoković njena inspiracija da se bavi tenisom, a istakla je i da su njegovi saveti pomogli da ne odustane od tenisa. "Novak Đoković... Večita inspiracija. On je jedan od retkih koji stvarno pomažu teniserima iz Srbije. Zapravo, neke i sponzoriše. Neverovatno je to što on radi. Ja čak nemam ni reči kojima bih ga opisala. Mislim, on je mnogo puta tokom prethodnih godina spasao moju karijeru. Kada sam bila juniorka tražila sam njegove snimke na Jutjubu. Gledala sam, gledala, uspavljivala sam se i budila uz njegov glas u svojoj sobi, gledala sam njegove udarce iznova i iznova. On je stvarno neverovatan", otkrila je Rumunka u jednom podkastu. Ovako izgleda Andrea Prisakariju: 

Profimedia, Instagram/prisacariu_andreea_ Andrea Prisakariju

Nije zaboravila pomoć Novaka Đokovića nikada lepa Andrea i kada zbog toga što se nije vakcinisao nije mogao da nastupa na velikim turnirima jasno je stala u njegovu odbranu. "Čitam da Nole nema mnogo šansi da zaigra na US Openu. Šta, zaboga? Ova cela situacija je više nego grozna. Nemam reči da opišem kako se osećam, besna sam!", napisala je ona na svom tviter profilu.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Instagram/nikolarokvic Novak Đoković peva na slavlju olimpijaca