Slušaj vest

Novak Đoković bio je upitan gostujući na Radio-televiziji Srbije i nekoliko ličnih pitanja, koja su ga zabavila i nasmejala. Doduše, jedno tenisko pitanje izazvalo je odgovor koji će sigurno biti prenesen i u zapadnim medijima, a ticalo se njegovog izbora između Federera i Nadala.

Za početak, da li bi ponovio 2011. godinu, kada je osvojio svoj prvi Vimbldon, ili 2024, kada je postao olimpijski prvak. "Da mogu, ponovio bih... 2011. godinu", rekao je Novak uz osmeh.

Šta biste odabrali, da vas neko zaustavi i kaže da ste najbolji ili da se nasmeje i da vas pusti da prođete na miru? "Definitivno da mi se nasmeje i da me pusti da u miru prođem"

Sa kim bi igrao u dublu, Federerom lii Nadalom? "Sa Nadalom", odgovorio je Đoković, na šta je Kosjerina komentarisala "Zanimljivo", pa nastavila dalje sa pitanjima.

  • Ronaldo ili Mesi? "Obojica"
  • Filmovi ili serije? "Filmovi... Volim naučnu fantastiku, šta god od toga"
  • Instagram ili TikTok? "Instagram"
  • Zima ili leto? "Zima"
  • Štampano ili digitalno izdanje knjige? "Štampano"
  • Šta je preporuka za najbolji doručak? "Voće, definitivno. I neka kaša"
RTS / Printscreen, RTS Screenshot Dragana Kosjerina

Koja je Novakova preporuka za knjigu? "Bilo koja od profesora Džima Lera, koji je jedan od, ako ne i najbolji sportski psiholog ikad. Sa njim sam nekoliko puta radio u karijeri. Izdvojio bih jednu njegovu knjigu 'Jedini način da pobediš'.

Kada je bio upitan da preporuči muziku, Novak je priznao koji koncert u Beogradskoj areni ne može da prežali.

Bonus video: Novak Đoković u provodu

Instagram/nikolarokvic Novak Đoković u provodu