Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da umesto učešća na Federerovom Lejver kupu u Berlinu igra na egzibicionom meču u Sofiji, protiv svog prijatelja Grigora Dimitrova. Nole je izgubio meč u Bugarskoj, ali je rezultat potpuno bio u drugom planu pošto su dvojica balkanskih asova odlučili da prirede šou pred navijačima.

Pevali su pesme, "peckali" jedan drugog, a u jednom trenutku Đoković je izazvao Dimitrova da se skine. Nole je polako počeo da skida majicu i da pleše pred publikom i sutkinjom Marijanom Veljović, a potom je čikao svog "bratka" da uradi isto.

Pogledajte hit snimak iz Sofije koji dovoljno pokazuje kakav je šoumen Đoković:


Videćemo šta će njegova supruga Jelena Đoković reći na "striptiz" u Bugarskoj, kao i na to što je sa tribina dobijao ponude da se oženi. Naravno, odbio je uz osmeh i objasnio da je već dugo godina oženjen, a Bugare je oduševio i time što je naučio da otpeva bugarsku verziju pesme Lepe Brene "Luda za tobom".


Nažalost, Novak Đoković je odlaskom u Bugarsku još jednom potvrdio da nije preterano zainteresovan za tenis do kraja godine i zapravo je prijavio učešće samo na jednom ozbiljnom turniru - u Šangaju. Zbog toga navijači misle da je na oproštajnoj turneji.

BONUS VIDEO:

Kurir Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou