Slušaj vest

Novak Đoković je na Dejvis kup mečevima pobeđivao za Srbiju, ali je otkrio svima i šta mu je plan do kraja karijere. Istakao je da planira da igra na Grend slemovima, za reprezentaciju, ali i da se oduži nekim prijateljima. Baš zbog toga će igrati na egzibicionim mečevima u Sofiji u Bugarskoj i u Buenos Ajresu u Argentini. 

"Grigor je došao ovde da igra na Adrija turu, a ja nikada nisam igrao u Bugarskoj. Huan Martin Del Potro se oprašta u egzibicionom meču i on je fantastičan momak. Biće fenomenalno iskustvo biti deo njegovog oproštaja", rekao je Đoković i sve iznenadio kada je rekao da mu nije bitno da li će biti deo završnog mastersa ove sezone.

A sada smo videli da je Novak i pre odlaska da igra tenis u Bugarskoj stupio u kontakt sa Grigorom Dimitrovom. On ga je označio u svojoj objavio na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako peva bugarski narodnjak! Pevao je pesmu koja je postala poznata kada je izašao film "Južni vetar", a u pitanju je hit "Luda po tebe" od pevačice Kamelije, koji domaća publika dosta bolje zna u izvedbi Lepe Brene pod nazivom "Luda za tobom". Pogledajte kako je to izgledalo: 

Novak je zaplesao i zaigrao uz muziku, pokazao je i da ume da zapeva, a videli smo ga u prostoriji gde su se u pozadini videle pravoslavne ikone. Sada čekamo da vidimo na koji će sledeći turnir otići i da li će se do kraja godine ipak naći na završnom turniru. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Novak Đoković