Slušaj vest

Novak Đoković ima zanimljivu pripremu pred početak Mastersa u Šangaju. Prvo je igrao tenis na Kineskom zidu i pričao na kineskom jeziku, a sad je otišao korak dalje. U saradnji sa svojim sponzorom "Lakostom" napravio je šou na šangajskim ulicama.

Obukao se u drečavo zeleno i posetio na "dizelaše" i način na koji su se oni oblačili devedesetih godina prošlog veka. Vidi se da srpski as uživa u ovome, pa je tako i sam objavio snimak na društvenim mrežama. Uz to je promenio i prezime pa je tako napisao "Novak Drejković" aludirajući na pesmu popularnog repera Drejka koju je slušao.

Postavio je i nekoliko fotografija na kojima se vidi i da vozi bicikl, razgleda u jednoj prodavnici, sve sa osmehom i očigledno u odličnoj atmosferi uoči starta turnira za koji mnogi smatraju da će biti njegov poslednji u sezoni.

Poznat je i žreb za turnir koji se održava od 2. do 13. oktobra i dobra vest je da su Janik Siner i Karlos Alkaraz u drugom delu "kostura". Biće slobodan u prvom kolu, dok ga u drugom čeka bolji iz meča između Aleksa Mikelsena (SAD) i domaćeg predstavnika Junčakoeta Bua koji je prošao u polufinale turnira u Pekingu i tamo igra baš sa Sinerom.

BONUS VIDEO:

Instagram/djokernole Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem