Slušaj vest

Ema Radukanu (21) osvojila je US open 2020. godine i tada postala nova zvezda svetskog tenisa. Britanka je tada postala pravi hit, sponzori su se ređali kao na traci i jedan od njih bio je "Porše". Tri godine prošle su od tada, ona je trenutno u padu, sada je 54. na rang-listi, delom zbog povreda, delom zbog svojih odluka je došlo do kraha.

Situacija se dodatno pogoršava, pošto su britanski mediji objavili da je "Porše" odlučio da prekine saradnju sa njom i da je prvi korak ka tome odluka da joj oduzme automobil koji joj je poklonjen kada je postala šampionka u Njujorku. U pitanju je model "911 Karera GTS kabriolet" koji vredi oko 125.000 funti. Izgleda da se njihova saradnja bliži kraju.

"Ema više nema taj 'Porše', oduzeli su joj. Bila je ponosna zbog tog automobila u svom domu", rekao je neimenovani izvor za tamošnje medije. S obzirom na to da je u padu forme i da ima sve češće probleme sa povredama iako u novembru puni 22 godine, čini se da će morati što pre da se vrati na pobednički kolosek, inače će da krene da gubi i neke druge sponzore...

Instagram/printscreen/emmaraducanu Ema Radukanu

Iz nemačke kompanije su se oglasili i pokušali da ublaže situaciju. "Nismo joj poklonili taj auto, već joj samo povremeno pozajmljujemo određena kola", poručili su iz "Poršea", mada je mali broj ljudi poverovao da je ovo zaista istina.

Kada je ova szeona u pitanju, Ema je na Australijan openu ispala u drugom kolu, nije učestvovala na Rolan Garosu, dok je najveći uspeh imala na Vimbldonu gde je stigla do četvrtog kola. Doduše, na londonskoj travi je bila i deo skandala pošto se povukla iz miks dubla i nije igrala sa Endijem Marejom. Na US openu je izgubila u prvom kolu.

BONUS VIDEO:

MONDO/Milutin Vujičić Fudbalska revolucija u Kataru 1