"NAPRED NOVAK"

ŠMEKERSKI! BEKAMOV SIN POVEO PLAVUŠU DA GLEDA ĐOKOVIĆA: Mali Romeo navija za Novaka na Vimbldonu! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Devojku pod ruku i pravac da gledaju najboljeg na svetu!

Izvor: Profimedia/Instagram/DjokerNole/Printscreen

Novak Đoković je uspešno startovao svoju odbranu trofeja na Vimbldonu pobedom nad Džekom Drejperom i obezbedio meč protiv Kevina Andersona.

Najbolji teniser sveta je otvorio turnir na Centralnom terenu, a među onima koji su jedva dočekali da vide Srbina bio je i sin Dejvida Bekama.

Đoković je savladao Drejpera, posle meča je odgovarao na provokativna pitanja domaćih novinara, da bi usledio i napad njegovog sledećeg rivala po pitanju Novaka i njegove organizacije PTPA koja se bavi pitanjima važnim za sve tenisere.

No, na Centralnom terenu je u ponedeljak bio i Romeo Bekam, srednji sin legendarnog fudbalera Dejvida Bekama. On je očito jedva dočekao da pogleda Đokovića na Vimbldonu, pa se na svom Instagramu pohvalio i video snimkom Srbina.

"Napred Novak", stajalo je u opisu video snimka u kojem je pokazao da se nalazi u društvu njegove devojke, a i Đoković mu se kasnije zahvalio.

Romeo Bekam ima 18 godina, a i njegov otac je poznat kao veliki ljubitelj tenisa. Neretko je prisutan u loži Centralnog stadiona Vimbldona, a ukoliko Novak stigne do završnice turnira, neće biti iznenađenje ako kamere "ulove" i njega...