Neverovatno!

ŠOK - ZABRANILA ULAZAK NOVAKU JER NAVIJA ZA NADALA: Sramna izjava političarke iz Australije!

Autor Dušan Ninković

Ministarka za sport u Vladi savezne države Viktorija otkrila je svog favorita.

Izvor: Twitter/Printscreen/@7NewsMelbourne

Novak Đoković se trenutno nalazi u pritvoru, policajci ga čuvaju na aerodromu u Melburnu jer njegova viza nije dovoljna za ulaz u saveznu državu Viktorija. Iako su mu lekari odobrili učešće na Australijan openu, najbolji teniser sveta ne može da stigne do Melburna jer mu lokalne vlasti to brane.

Među ljudima koji su doneli spornu odluku nalazi se i ministarka sporta na lokalnom nivou Džala Pulford, žena koja je šokirala teniski svet izjavom da se nada da će trofej u Melburnu osvojiti Rafael Nadal.

Prilikom uključenja u vesti kanala "7News" iz Melburna, jedan od sagovornika nabrajao je Novakove uspehe i istakao da bi osvajanjem 21. grend slema postao rekorder u toj kategoriji. To bi bio adut u raspravi za najboljeg svih vremena, ali Džala se nada da se to neće desiti.

"Pa, ja se nadam da će Nadal osvojiti trofej", rekla je ona u programu uživo.

Pogledajte reakciju Džale Pulford na samom kraju snimka:

Ovakav stav žene koja može da zabrani ulazak u saveznu državu veoma je sporan jer favorizuje španskog tenisera, odnosno može da napravi probleme srpskom igraču iako je on do sada postupio po pravilima.

Podsećamo, Đoković se prijavio za medicinsko izuzeće, što mu je odobreno, a sada se bori sa carinicima koji ga drže u pritvoru - čuvaju ga policajci i ni sa kim nema kontakt. Uz to, blagonaklono na njega ne gleda ni premijer Australije...

Recite nam šta mislite o Novaku u Melburnu:

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt