Nemoguće!

NAJVEĆI SKANDAL DO SADA: MENJALI ZAKON DOK JE NOVAK BIO U AVIONU! Zvaničnik otkrio - Đokoviću od starta spremali PREVARU

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju otkrio šokantan podatak.

Izvor: Profimedia/Youtube/Macquarie University/printscreen

Situacija u Australiji uopšte se ne smiruje, a počelo je novo suđenje australijskih vlasti i Novaka Đokovića. Za razliku od prethodnog ovim će se baviti Federalni sud, a ministar Aleks Houk smatra da ima bolje dokaze za smeštaj u imigrantski hotel i deportovanje najboljeg tenisera sveta.

Dok se proces ne reši mnogi se pitaju zašto je Novak Đoković uopšte dobio vizu, a ponovo se na Tviter profilu oglasio Abul Rizvi, nekadašnji zamenik sekretara australijskog odeljenja za imigraciju. Ni njemu nije jasno šta radi Australija!

U samo dva rečenice otkrio je vlasti u Australiji prave greške, a da je sve ovo počelo još pre nego što je Novak Đoković ušao u zemlju.

Po njegovim rečima, Australijanci deportuju one koji imaju istu dokumentaciju kao Novak što može da znači samo dve stvari - prespavali su njihov ulazak ili su zbog najboljeg na svetu menjali pravila.

"Ako su četiri osobe koje su dobile isto izuzeće od Savezne države Viktorija kao Đoković otišle iz zemlje nakon što im je dozvoljen ulazak, postoje dve opcije. Ili su svi carinici na aerodromu spavali ili ono što je verovatnije, politika je promenjena 6. januara zbog Đokovića", napisao je Rizvi.

Australijancu ovo nije prvi put da se oglašava o Novaku Đokoviću i njegovoj situaciji u Melburnu. Do sada se javljao da priča o imigracionom pritvoru, a zatim je i otkrio da Novak bez vize može da odigra ceo turnir!

Rizvijev tvit mogao bi da bude nastavak priče koju je javnosti već otkrio Đorđe Đoković. Brat najboljeg tenisera sveta rekao je da je postupak koji se vodi protiv Novaka osveta Skota Morisona za fotografiju iz aviona koju je najbolji teniser sveta podelio na društvenim mrežama.

O Morisonovim metodama, ali na nešto vulgarniji način, već je govorio Tenis Sandgren koji je nekoliko puta opsovao tom prilikom.