POGLEDAJTE

KIRJOS SE IŽIVLJAVAO PA POVREDIO DETE! Posle ovog poteza su svi zanemeli - Australijanac se ipak izvukao! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Australijanci su pravili šou u dublu, ali su imali i jednu nelagodnu situaciju.

Izvor: Twitter/@AustralianOpen/Printscreen

Nik Kirjos šta god da uradi, mora da bude u centru pažnje! Tako je bilo kada je branio Novaka Đokovića u slučaju protiv deportacije Australije, a tako je i bilo kada se zamalo potukao sa trenerom hrvatskih tenisera Mate Pavića i Nikole Mektića.

Sada su Kirjos i Tanasi Kokinakis napravili novi šou u muškom dublu, plasiravši se u polufinale, ali detalj sa početka meča je sve obeležio - tada je Australijanac pogodio dete na tribinama!

Sve se odigralo u susretu protiv Tima Puca i Majkla Venusa, koje je australijski par savladao 2:1 u setovima pred krcatim stadionom i razdraganim domaćim navijačima.

Ipak, Kirjos je stigao i da napravi mali incident. Kokinakis je bio na servisu, lopta je bila u autu, a na uzvraćen ritern, Kirjos je rešio da se "iživi" i udari svom snagom.

Što i nije toliko neobično, ali je loptice otišla skroz na tribine, pa je Kirjos pogodio jednog dečaka koji je briznuo u plač.

Uvidevši da je bio nesmotren, Kirjos je prvo pravio grimase pokazujući da mu je neprijatno, a onda je rešio da uzme svoj reket i otrči da ga pokloni mladom navijaču.

Evo kako je Kirjos to uradio, pre nego što su se on i Kokinakis plasirali u polufinale dublova: