Bravo!

DVE TITULE U ROKU OD 7 DANA: Najtalentovaniji srpski teniser RAZBIJA u Turskoj - njegova forma je strašna!

Autor Dušan Ninković

Mladi Hamad Međedović osvojio i drugu titulu na fjučersima, na istom mestu na kojem je slavio prošle nedelje.

Izvor: MN Press

Najtalentovaniji srpski teniser Hamad Međedović (18) dominira i u seniorskoj konkurenciji. Prethodne nedelje je u Antaliji osvojio prvi trofej protiv "odraslih", a sada je taj uspeh ponovio na istom mestu.

Hamad je rutinski savladao francuskog predstavnika Valentina Rojea u dva seta (6:3, 6:2) i tako potvrdio sjajnu formu pred ATP turnir koji se igra u Srbiji.

Međedović će učestvovati na ovogodišnjem Serbia Openu, igrao je to takmičenje i prethodne sezone, a beogradska publika imaće priliku da ga pozdravi nakon veoma uspešnog perioda za njega. Osvajanje dve titule u roku od samo nekoliko dana veliki su zamah u karijeri mladog tenisera.

On je nakon titule prethodne nedelje napredovao do 490. pozicije na ATP listi, što mu je i rekord karijere, a sada ga očekuje novi skok. Ukoliko i u narednim nedeljama bude igrao ovako, uskoro ćemo ga videti i na nekim daleko većim turnirima.

Za početak, sledeće sedmice bi trebalo da se nađe negde oko 470. pozicije na listi, što je samo najava onoga što nas čeka.