PORUKA

MAREJ IZJAVOM RAZOČARAO SRPSKE NAVIJAČE - VELIČAO PROVOKATORA! Endi otkrio šta je pisao Rodžeru, pa je spomenuo Džaku!

Autor Nemanja Stanojčić

Endi Marej otkrio šta je pisao Rodžeru Federeru kad je stigao u Bazel.

Izvor: Profimedia

Endi Marej razočarao je mnoge srpske navijače veličanjem Granita Džake. Sjajni teniser došao je u Bazel i tamo će igrati na turniru, a prilikom dolaska ispričao je i da se odmah javio Rodžeru Federeru. Švajcarac je rođen u ovom gradu, a Endi je u svom stilu želeo da se našali sa njim, pa mu je tako poslao poruku čim je sleteo. Neće se ovo mnogo dopasti srpskim navijačima.

"Čim sam stigao u Bazel poslao sam Federeru poruku 'Došao sam u grad jednog od najboljih sportista svih vremena, Granita Džake. Znam da je Džaka odavde, veliki sam navijač Arsenala. On igra baš dobro ove sezone, dao je sjajan gol Sautemptonu u nedelju", rekao je Marej za "Arger Cajtung". Podsetimo, Džaka je tokom igranja za reprezentaciju Švajcarske provocirao Srbiju pokazivanjem "dvoglavog orla", pa je zbog toga napravio i haos u nacionalnom timu.

Ponovo će Srbija biti u grupi sa Švajcarskom, ovog puta na Mundijalu u Kataru (od 20. novembra od 18. decembra), a već su počele i priče da će bilo kakva vrsta političkih provokacija biti strogo zabranjena svima. Što se Mareja tiče, on je došao u Bazel posle čak 17 godina. Poslednji put je na ovom turniru igrao 2005. godine. Na startu takmičenja igraće protiv ruskog igrača Romana Safijulina.