Srećno!

POZNATA TENISERKA SE UDAJE ZA NAVIJAČA! Upoznali se na ulici - on tražio selfi, ona se odmah zaljubila!

Autor Dušan Ninković

Gabrinje Muguruza ima ljubavnu priču koja će oduševiti teniske navijače širom sveta.

Izvor: Instagram/garbimuguruza/printscreen

Španska teniserka Garbinje Muguruza (29) svojevremeno najbolja igračica sveta i dvostruka grend slem šampionka, trenutno pravi pauzu od sporta. Zbog loših nastupa na početku sezone odlučila je da sebi dodeli višemesečni odmor, a taj period mogla bi da iskoristi za udaju - i to prilično neobično! Muguruza će se udati za momka koji je njen veliki navijač i kojeg je upoznala kada joj je on tražio fotografiju na ulici!

Nije poznato kako je taj prvi susret prerastao u romansu, ali je Garbinje Muguruza medijima otkrila šta se tačno dogodilo u Njujorku 2021. godine, kada je učestvovala na US openu. Artur Borges, koji je njen dugogodišnji navijač sreo je špansku teniserku na ulici, upitao je za zajedničku fotografiju, a njoj je kroz glavu prošla samo misao da je mnogo zgodan! Dovoljno da se na obe strane razviju emocije koje su kasnije dovele do veridbe... Ovako izgleda Muguruza:

"Moj hotel je bio veoma blizu Central parka, a pošto mi je bilo dosadno odlučila sam da izađem i prošetam. Dok sam šetala naišla sam na njega, poželeo mi je sreću na US openu i ja sam odmah pomislila koliko je zgodan. Privuklo me je i to što nije iz sveta tenisa", otkrila je grend slem šampionka sa Rolan Garosa 2016. i Vimbldona 2017. godine.

Svojevremeno je Garbinje stigla i do prvog mesta na WTA listi, ali poslednjih meseci ima mnogo problema. Na Australijan openu nije uspela da zabeleži dobar rezultat, a kada su se na to nadovezali još neki neuspesi odlučila je da se povuče. Propustila je sve turnire na betonu tokom proleća, kao i kompletnu sezonu na šljaci, a isto će biti i sa izazovima na travi. Očekuje se da ponovo bude deo karavana tek za američku turneju na betonu.