Ljuta!

"DA TOLIKO NAVIJAJU PROTIV NJEGA? STRAŠNO!" Prelepa plavuša ŠOKIRANA publikom na Rolan Garosa: Nek im je pokazao! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Lepa Amerikanka Ridl Morgan smatra da je publika dobila šta je zaslužila nakon što se ponašala kako se ponašala prethodnih dana.

Izvor: Instagram/Moorrgs

Tejlor Fric igra sjajan tenis i u subotu ga očekuje duel trećeg kola Rolan Garosa sa Fransiskom Serundolom, a na tom duelu sigurno neće imati mnogo navijača. On je u prethodnom kolu izbacio domaćeg takmičara Artura Ridenkriša i naljutio publiku! Navijali su domaći navijači protiv njega tokom celog meča, a Fric to nije hteo da trpi.

Kada je pobedio i prošao u treće kolo okrenuo se ka publici, stavio prst na usta i tako signalizirao navijačima da ih je na terenu ućutkao! Publika je tek tada poludela, a to je šokiralo Morgan Ridl, devojku ovog Amerikanca. 

"Bilo je jako šokantno, da budem iskrena. Znali smo da će biti loše, ali nismo pomislili da će toliko navijati protiv njega. Ali mislim da je Tejlor to podneo jako dobro i na kraju publici pokazao ono što su oni njemu pokazivali tri sata", rekla je lepa Morgan. Pogledajte kako ona izgleda:

Morgan svuda prati svog dečka i o tome naširoko izveštava pratioce na instagramu i jutjubu.  Na instagramu ima 150.000 pratilaca, a na jutjubu redovno snima videe o tome kako putuje, provodi se, šopinguje, ali i upoznaje svoje pratioce sa svetom tenisa, ponašanjem i modom na teniskim turnirima. 

Sada je došla u Pariz da podrži Tejlora, koji ima odličnu sezonu i nada se da bi mogao ponovo da se vrati na peto mesto ATP liste što mu je do sada bio nabolji rezultat karijere.