Sprema se!

ZAVRŠEN ĐOKOVIĆEV GODIŠNJI ODMOR - PONOVO JE NA TERENU: Novak se na luksuznoj destinaciji sprema za Vimbldon! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji teniser sveta u regionu se priprema za osvajanje osmog Vimbldona u karijeri.

Izvor: Twitter/travel__Sports/printscreen

Novak Đoković je promenio plan i u Englesku će stići pre početka Vimbldona, pošto će i ove godine učestvovati u egzibiciji koja najavljuje najprestižniji turnir na svetu. Ali, najbolji teniser svih vremena nakon godišnjeg odmora još nije krenuo ka Londonu, on je "uhvaćen" kako trenira u regionu. Na društvenim mrežama pojavio se snimak najboljeg srpskog sportiste sa teniskog terena u Crnoj Gori!

Ovih dana Đoković je fokusiran na pripreme za Vimbldon, a trenira na jednoj od najatraktivnijih destinacija crnogorskog primorja. Na terenima Janka Tipsarevića u rizortu Portonovi, nedaleko od Herceg Novog, Đoković se sprema za ispisivanje istorije i osvajanje 24. grend slem titule u karijeri. Pogledajte kako to izgleda:

Podsećamo, Novak Đoković je ove sezone već osvojio titule na Australijan openu i Rolan Garosu, a na Vimbldon ide kao najveći favorit. Ukoliko mu pođe za rukom da stigne do trofeja i na trećem grend slemu u sezoni biće na korak od nestvarnog učinka - sva četiri velika turnira u istoj godini, što mu je za dlaku izmaklo 2021. godine kada je u finalu US opena poražen od Danila Medvedeva.