INTERESANTNO

PRIČAJU LAŽI O ĐOKOVIĆU! Sanja RAZOTKRILA sve - evo ko VOLI Novaka i zašto je on najbolji IKADA!

Autor Nemanja Stanojčić

Poznata teniserka Sanja Mirza, dvostruka grend slem šampionka, stala je u odbranu Novaka Đokovića.

Izvor: eurosport/Printscreen/Printscreen/Instagram/mirzasaniar

Novaka Đokovića (36) ne vole strani mediji, često pričaju laži o njemu, pokušavaju da urade sve da bi ga poremetili. Pojedinci su čak pokušali da podmetnu i priče kako postoji netrpeljivost prema Srbinu i u svlačionici, a to je odmah demantovala Sanja Mirza (36). Bivša indijska teniserka stala je u njegovu odbranu.

Odmah je zapušila usta svim onima koji pričaju o problemima između igrača. "Ne znam da li postoji neki nesporazum, ali njega na turu zaista vole. Svi imaju veliko poštovanje prema njemu, kao što bi i trebalo. Zbog rivalstva Federera i Nadala i svemu što se pričalo o njima Novak je tu ušao kao treći čovek i verovatno niko nije pomišljao da će sve da ih nadmaši", rekla je Mirza.

Za nju ne postoji dilema - Novak je najbolji ikada. "Debata će da traje sigurno, ali ako uzmemo sve u obzir Đoković je verovatno već sada postao najbolji igrač svih vremena, posebno ako pogledate brojke. Rodžer i Rafa su terali jedan drugog da budu bolji i treba im dati zasluge za to. Tu je bio i Novak koji ih je gurao do krajnjih granica mogućnosti", zaključila je Sanja Mirza. Ona je dvostruka grend slem šampionka u dublu i u toj konkurenciji je bila i prva na listi. U singlu nije imala toliko uspeha i 2013. godine se povukla iz pojedinačne konkurencije i sve do februara 2023. je igrala u dublu i tada je odlučila da se povuče.

BONUS VIDEO: