OPA!

NOVAČE, JESI TO TI!? Đoković je PROMENIO IMIDŽ posle "sto godina", a Jelena to ne voli! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je prethodnih nekoliko dana proveo sa porodicom na Durmitoru, a tu je otkriveno i da je promenio imidž jer ima nikad dužu bradu.

Izvor: Instagram/etnokatundurmitor/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da napravi dužu pauzu posle poraza u finalu Vimbldona, pa tako dane pred odlazak u Sjedinjene Američke Države, gde ga očekuju mečevi u Sinsinatiju i na US Openu, provodi u Crnoj Gori. Videli smo Novaka na Žabljaku, a sada su se pojavili i snimci sa Durmitora, gde je srpski teniser uživao zajedno sa porodicom u prirodi.

Na snimcima koji su objavljeni na Instagram stranici "Etno katuna Durmitor", vidi se da je Novak jahao konje i da je takođe predstavio novi imidž, znatno dužu bradu nego što smo navikli od njega. Prethodno je "zabradio" i tokom Vimbldona i zbog toga mu je supruga Jelena zamerila, tako da se pred finale malo sredio, ali ne i obrijao. Čini se da želi da isproba novi imidž, pa kao da ćemo ga ubuduće više viđati sa bradom.

"Imao sam ranije sujeverja, sada nemam uopšte. U prvoj fazi moje karijere sam morao da se brijem... Mada, dok mi je đed još bio živ, on bi me opominjao da se obrijem. Sada sam pustio bradu jer žena kaže da mi lepo stoji - moram da slušam ženu, kažu da je to recept za srećan i dug život (smeh). Skratiću je malo za finale, moram", kazao je tada Novak Đoković.

"Dragi prijatelji, najbolji među jednakima, Novak Đoković, poslednja dva dana je boravio je u našem domaćinstvu. Pre svega veliki čovek, humanitarac i najbolji sportista sveta, koji voli prirodu i ceni svaki ćošak našeg katuna. Imali smo priliku da budemo domaćini njemu i njegovoj porodici, što je velika čast za svakog čoveka. Hvala porodici Đoković na ukazanom poverenju, nadamo se da smo ispunili očekivanja. Radujemo se ponovnom susretu i čekamo ga raširenih ruku i otvorenog srca!", poručili su iz Etno katuna Durmitor.

Pogledajte i fotografije Novaka Đokovića i njegove porodice tokom letovanja u Hrvatskoj:

BONUS VIDEO: