Selidba!

NOVAK POTROŠIO 3.000.000 NA LUKSUZNU NEKRETNINU! Seli se po Crnoj Gori - Đokovići prelaze u dupleks!

Autor Dušan Ninković

Najbolji tensier svih vremena trenutno je u okolini Herceg Novog, gde bi mogao i trajno da se skrasi.

Izvor: Instagram/noa_portonovi/printscreen

Samo nekoliko dana nakon što se u javnosti pojavila informacija da je Novak Đoković "pobegao" iz Tivta i luksuznog kompleksa Porto Montenegro, navijači najboljeg tenisera sveta saznali su gde je njegova sledeća rezidencija. Već dugo se "šuška" o selidbi porodice Đoković u Portonovi, a sada su te spekulacije dobile i potvrdu.

Kako otvriva "Telegraf", Novak Đoković je u kompleksu Portonovi kupio dupleks, a pretpostavlja se da je cena luksuzne nekretnine oko tri miliona evra. Kako otkriva izvor sa lica mesta, o detaljnim ciframa niko neće govoriti javno, pa je ovo samo predviđanje o tome koliko je novca Novak potrošio na novi dom za svoju porodicu.

"Istina je da je Novak kupio ovaj dupleks, ali to se zaista držalo u strogoj tajnosti. I dalje je tako. Zaposleni u ovom kompleksu takve informacije ne smeju da otkrivaju, zato se to i nije pročulo. Oni su uslovljeni ozbiljnim ugovorima - priča na očetku razgovora izvor i dodaje: "Novak je oduševljen ovim mestom, ima svoj mir, a i cela porodica je bila saglasna sa tim da je ovaj dupleks pravi izbor. Novak ovde ima sve što mu je potrebno, u blizini su i tereni na kojima redovno trenira, čak i dva puta dnevno. Jedino je iznenađujuće bilo što nije kupio neku od kućica bliže moru, već se odlučio baš za dupleks." 

Rizort Portonovi nalazi se pored mesta Kumbor u Boki Kotorskoj, jednom od najlepših evropskih zaliva. Nedaleko od nove Đokovićeve rezidencije su Herceg i Igalo, na drugoj strani zaliva je Tivat u kojem je najbliži aerodrom, a nije daleko ni Dubrovnik u kojem je najbolji srpski sportista nedavno boravio tokom godišnjeg odmora. Hrvatski mediji su tada "uhvatili " Novaka kako se igra sa decom, ali i kako razmenjuje poljupce sa Jelenom.

Navodno, ovo je jedina nekretnina koju Novak Đoković poseduje u Crnoj Gori, što znači da priče o kupovini vile nedaleko od Kotora nisu tačno. Takođe, Novak Đoković i njegova porodica nemaju nekretnine na severu Crne Gore, gde su proveli prethodnih nekoliko dana. Srpski teniser je na Žabljaku i Durmitoru imao priliku da se opusti i poveže sa prirodom, pošto je dane provodio na livadi gde je mogao da jaše konje.

Tom prilikom primećen je i sa novim imidžom, bradom koja je duža nego što smo navikli. Znamo da se ovaj potez neće svideti Jeleni, koja je već uticala na njega zbog toga.

BONUS VIDEO: