Zaneo se

BAHATI ALKARAZ RAZOTKRIVEN! Jednim zahtevom ŠOKIRAO organizatore, zato neće da ga zovu na turnir!

Autor Nikola Lalović

Zaista su zahtevi mladog Španca preterani i teško je zamisliti da bi mu to iko dozvolio.

Izvor: Profimedia

Karlos Alkaraz je odustao od takmičenja u Bazelu naredne nedelje što znači da će Novak Đoković još bar mesec dana biti prvi na ATP listi, a sada su otkrivene šokantne informacije o mladom Špancu, U isto vreme kada se igra turnir u Bazelu odigrava se i takmičenje u Beču, ali taj turnir je odustao od ideje da zove Alkaraza!

Razlog za to su ogromni zahtevi Španca koji prema pisanju austrijskog "Standarda" za pojavljivanje na nekom turniru traži 800.000 dolara! S obzirom da je nagradni fond za takmičenje u Beču 2.400.000 dolara, a da pobednik dobija 450.000 nije ni čudo što su Austrijanci odustali od dovođenja bivšeg svetskog broja jedan. 

Naredni turnir na kome će Alkaraz igrati je masters u Parizu koji je na programu od 30. avgusta kada će se nastaviti njegova trka sa Novakom Đokovićem za prvo mesto. Trenutno Novak ima 11.045 bodova, dok je Alkaraz drugi sa 8.805 poena, ali kada se i jednom i drugom oduzmu bodovi do kraja sezone razlika je tek oko 500 poena i odvijaće se velika borba za svetski tron. 

BONUS VIDEO: