OGLASIO SE

SRBIJA JE ČEKALA OVU NOVAKOVU PORUKU! Pusti grend slemove, znaš šta je NAJVAŽNIJE: Čast mi je da igram za moju zemlju!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković oglasio se i poslao poruku pred Dejvis kup.

Izvor: Twitter/screenshot/DavisCup

Srpski teniser Novak Đoković obratio se javnosti nakon osvajanja mastersa u Parizu, spreman da ispuni sledeća dva velika cilja koja ima u ovoj godini. Prvo je na redu završni masters u Torinu, a zatim i Dejvis kup za reprezentacijom Srbije za koji je već Đoković rekao da mu je i najvažniji turnir, pošto je dobro poznato koliko mu znači da igra za državni grb!

To je pokazao kada je odmah po osvajanju US Opena otišao u Valensiju da igra za Srbiju, a sada će posle Torina - od 21. do 26. novembra u Malagi - igrati za drugi trofej sa Dejvis kup reprezentacijom. Poznato je da odmah imamo najtežeg mogućeg rivala u vidu Velike Britanije, a zatim nas čekaju Italija i Holandija u polufinalu. Dakle, nimalo lak put, ali takve stvari samo motivišu Noleta da pokaže sve što ume.

"Uzbuđen sam što ću biti deo nacionalnog tima Srbije na fajnal-ejtu Dejvis kupa u Malagi. Takmičiće se osam najboljih timova na svetu za najprestižniji timski trofej u našem sportu. Radujem se! Uvek je velika čast i privilegija predstavljati Srbiju na velikoj sceni u Dejvis kupu. Osvojili smo jednom 2010. i to mi je jedno od najdražih i najlepših sećanja sa teniskih terena, to što sam mogao da to podelim sa svojim prijateljima i kolegama u reprezentaciji. Zaista se radujem Dejvis kupu. Nadam se da ću biti zdrav i moći da doprinesem svakoj mogućoj pobedi za svoju zemlju. Pozivam sve da dođu da nas podrže", poručio je Novak.

Pogledajte i Novakovu poruku, a nije zgoreg i da podsetimo da su sa druge strane žreba Kanada, Finska, Češka i Australija, da unapred znamo ko nas potencijalno čeka u velikom finalu.


BONUS VIDEO: