REKAO SVE

MUČIM SE SVE VIŠE, NISAM BIO UZ ĆERKU KAD SE TO DOGODILO! Đoković otvorio dušu: Iskreno, nije mi lako

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković pričao je o porodici i koliko mu teško pada kada odlazi na turnire.

Izvor: Joly Victor/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Novak Đoković završio je takmičenje na Australijan openu u polufinalu, izgubio je od Janika Sinera i već je napustio Melburn. Pre tog okršaja sa Italijanom dao je intervju za jednu tamošnju televiziju i pričao je posebno o porodici. Potvrdio je još jednom da mu se teže pada vreme koje provede daleko od njih.

Uživa kada je sa svojim najmilijima i kada nisu sa njim onda to ima veliki uticaj na njega. "Da budem iskren, nije mi lako. Mučim se sa tim sve više i više kako vreme prolazi. Dug je put do Australije, verovatno i najduži koji imamo u sezoni. Pet nedelja provodite ovde i to je mnogo", rekao je Đoković za "Nine.com.au"

Jedan detalj ga je pogodio. "Sin Stefan ima devet, ćerka Tara šest godina, svakog dana, nedelje, mnogo toga se dešava. Njoj je ispao prvi zub i ja nisam bio tu za to. Sve je u balansu."

Nole je čak 10 puta podizao pehar na prvom grend slemu sezone i da nije bilo haosa i deportacije možda bi imao i još jedan. Ovako će morati da čeka narednu godinu za 11. trofej. "Zbog tenisa i uspeha koji sam imao ovde, mnogo mi Melburn znači. Svkai put kada kročim na 'Rod Lejver arenu' vrate mi se uspomene uspeha i svega kroz šta sam prošao prethodnih godina. Uživao sam svake godine, osim jedne, tada sam imao kratak boravak ovde", zaključio je Đoković aludirajući baš na taj skandal sa deportacijom.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: