Tenis

NEMA ĐOKOVIĆA U FINALU, NEMA NAVIJAČA! Organizatori Australijan opena u PROBLEMU - hitno su morali da reaguju!

Autor Nemanja Stanojčić

Čim je Novak Đoković ispao sa Australijan opena cene karata su odmah pale...

Izvor: William WEST / AFP / Profimedia

Novak Đoković ne igra finale Australijan opena, interesovanje navijača je ekspresno opalo. Vidi se to po cenama karata za meč između Danila Medvedeva i Janika Sinera. Organizatori su odmah spustili cene kako bi pokušali da privuku što više ljudi da dođu na tribine.

Tako su recimo ulaznice koje su se prodavale za oko 5-6.000 australijskih dolara (oko 3.000 evra), sada pale na oko 1.800 australijskih dolara (oko 1.100 evra). Slično je i sa cenama koje su se nalazile u pristupačnijim delovima tribina, pale su za oko 50 odstoNavijači su po društvenim mrežama komentarisali celu situaciju.

"Cene su ove godine podigli mnogo u odnosu na prošlu godinu. Da bih gledao Novaka morao sam da platim više nego duplo nego prošle sezone", napisao je jedan od korisnika. Bilo je i onih koji su pisali da su "bili spremni da daju novac za Novaka, ali da su se predomislili posle poraza u polufinalu."

Možda bi danas Novak bio u finalu, a organizatori bi "trljali ruke" od zarade, da ga nisu stavili da igra u dnevnom terminu... Bilo kako bilo, napustio je Đoković Melburn već i otišao da provede vreme sa porodicom. Pre svega toga oglasio se na društvenim mrežama i čestitao Arini Sabalenki na tituli i Kinven Ženg na borbi u finalu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: