AUH!

KOME TI "ČEKAM TE POSLE MEČA", KO SI TI!? Veliki skandal - teniseru tokom poena pretio kladioničar!

Autor Milutin Vujičić

Poznati teniser Benoa Per u centru pažnje jer ga je napao jedan navijač, odnosno kladioničar.

Izvor: Twitter/L'ÉQUIPE/Screenshot

Sve češće se dešava da su sportisti na meti opsednutih kladioničara koji ih uglavnom putem društvenih mreža vređaju i prete im zbog toga što su izgubili novac. Poslednji u nizu primera je hrvatski košarkaš Jakov Mustapić, dok je još neprijatniju situaciju imao poznati francuski teniser Benoa Per koga je kladioničar napao na samom meču!?

Nije poznato na šta se kladio navijač koji je vređao Pera na meču protiv Majoa u Monpeljeu, ali je bio veoma pričljiv jer je u jednom trenutku i teniseru dosadilo da sluša uvrede. "Ako pričaš sa mnom zato što si se kladio, nema poente!", odgovorio je teniser dosadnom kladioničaru koji je nastavio da priča sa njim, pošto na tribinama nije bilo mnogo navijača i sve se moglo čuti uživo u prenosu.

Zato je Benoa Per u jednom trenutku raširio ruke i počeo da se svađa sa muškarcem koji je ubrzo potom izbačen sa meča: "Šta nije u redu s tobom? Šta znači 'čekam te posle meča'? Šta ti misliš ko si da tako pričaš sa mnom? Ko si?", ponavljao je teniser koji je o svemu obavestio sudiju.

Na kraju, Benoa Per je izgubio 6:1, 6:4 od Harolda Majoa, a sudeći po reakciji to nije odgovaralo kladioničaru.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)