Tenis

NOVAK SE OGLASIO ZBOG LEGENDE NA SAHRANI DEJANA MILOJEVIĆA: Najveći ikad napisao samo dve reči, a rekao mnogo toga!

Autor Nikola Lalović

Sa samo dve reči je Novak Đoković pokazao koliko ga je dirnuo gest legendarnog Amerikanca.

Izvor: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

U ponedeljak 12. februara sahranjen je Dejan Milojević, a sahrani na Novom groblju na Bežaniji prisustvovao je i Stiv Ker. Upravo se zbog nega oglasio najveći teniser svih vremena Novak Đoković. On se ranije oglašavao povodom prerane i tragične smrti nekadašnjeg košarkaša i trenera, a sada je iskazao poštovanje zbog dolaska Stiva Kera u Beograd. 

Iako je njegov Golden Stejt usred sezone on je odvojio vreme i došao je na sahranu svom asistenta i velikog prijatelja Dejana Milojevića. Podelio je Đoković njegovu sliku i iznad nje napisao: "Veliko poštovanje", a tagovao je na objavio i Golden Stejt Voriorse. 

Osim Stiva Kera od ličnosti iz NBA lige na sahrani su bili Vlatko Čančar, Zaza Pačulija, Nemanja Bjelica a tu se okupila i kompletna košarkaška i sportska elita Beograda i Srbije. Pogledajte kako je izgledala sahrana Dejana Milojevića: 

Dejan Milojević je preminuo 17. januara 2024. godine u Solt Lejk Sitiju nakon što je na timskoj večeri sa Golden Stejtom doživeo srčani udar. On je na poziv Boba Majersa i Stiva Kera došao u Golden Stejt 2021. godine i osvojio je jedan NBA prsten sa timom u kome je uglavnom radio individualno sa centrima.

Pogledajte i kako se Novak Đoković oglasio povodom sahrane proslavljenog srpskog košarkaša i trenera i povodom dolaska Stiva Kera u Beograd: 

Izvor: Instagram/djokernole

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: