Tenis

NOVAKOVA FOTKA RUŠI INSTAGRAM! Svi u šoku - da li je to STVARNO Rafa Nadal?

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković oglasio se iz aviona i iznenadio sve svojim društvom!

Izvor: Lillian SUWANRUMPHA / AFP / Profimedia

Novak Đoković i Rafael Nadal zajedno odlaze u Ameriku, gde će nastupiti na Indijan Velsu od 6. marta! Dvojica najvećih tenisera u istoriji i najveći rivali već nekoliko decenija, leteli su jedan kraj drugog ka Kaliforniji, gde će Nole prvi put igrati još od 2019. godine!

"Sjajno društvo na putu za Ameriku. Idemo, Vamos!", objavio je Novak na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj se obojica iskreno osmehuju.

 "Istina je da ne možemo da budemo prijatelji, jer sa prijateljima pričaš o svemu, dobrom, lošem, otkrivaš mu svoje tajne, a sa rivalima ti nije svejedno da razgovaraš o svemu tome", rekao je Novak, uz podrazumevano ogromno poštovanje za Španca, kao i za Rodžera Federera.

"Federer i Nadal bili su važan deo mog života i karijere, u poslednjih 15 godina video asm više Nadala i Federera nego svoje roditelje", takođe je govorio Novak o "Biku sa Majorke".

I posle prakično dve decenije epskih duela, posle čak 59 međusobnih duela (30-29 je skor, u korist Srbina) i nakon ukupno 46 grend slem trofeja, oni su i dalje u odličnom odnosu i deluje da bi on mogao da bude sve bolji dok neizbežno ulaze u jesen svojih karijera.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: