OBRT

NAPISALA DA JE FEDERER NAJBOLJI IKADA, A ONDA JE UPOZNALA ĐOKOVIĆA! Čuvena Amerikanka se opet oglasila: Novak je GOAT!

Autor Nemanja Stanojčić

Lindzi Von je pre mesec dana napisala da je Rodžer Federer najbolji igrač svih vremena, ali je promenila mišljenje kada je upoznala Novaka Đokovića.

Izvor: Printscreen/Instagram/LindseyVonn

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena. Ovo je napisala čuvena američka skijašica Lindzi Von na društvenim mrežama. Njena objava verovatno ne bi izazvala ovoliku pažnju da pre oko mesec dana nije napisala da je Rodžer Federer najbolji u istoriji. Izgleda da se dosta toga promenilo u tom periodu.

Ona je sredinom februara objavila snimak i par fotki sa skijanja sa legendarnim švajcarskim teniserom. Tada je, između ostalog, napisala i da je on GOAT (Greatest of all time). Posle toga je obrisala tu objavu, pa se raspravljala sa navijačima srpskog tenisera koji su joj zamerili što je tako nešto napisala. Izgleda da je shvatila da je pogrešila.

"Druženje sa najboljim ikada. Prvi deo, uskoro stiže još", napisala je na Instagramu uz zajedničke fotke. Stavila je i fotku koze, koja se na engleskom baš piše goat, kao jasnu aluziju na to ko je najbolji igrač svih vremena.

Dodatno je sve to objasnila zatim i na Tviteru. "Da, verujem da je on najbolji ikada. Suprotno verovanjima ljudi sa Tvitera, ja verujem da može da bude više jd jednog. Ali, Đoković drži rekorde i nemam ništa drugo osim poštovanja za sve što je u radio. Uz to i skija", poručila je Lindzi Von.

Srbin se polako sprema za početak turnira u Indijan Velsu, žreb će se održati danas i saznaće put do finala. Za to vreme je uživao u raznim zanimljivim stvarima van terena, tako je bio i u Los Anđelesu na meču Lejkersa i Denvera i tamo je pričao sa Nikolom Jokićem, pa se fotografisao i sa njegovim saigračima iz Nagetsa.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: