Tenis

REAL KRALJEVSKI DOČEKAO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Od Florentina Pereza dres i mesto kraj Korleonea! (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Novaku Đokoviću Real Madrid je poklonio dres i mesto u loži sa velikanima sporta i Holivuda.

Izvor: Instagram/andygarcia

Novak Đoković uživao je u spektakularnom "El Klasiku" Real Madrid - Barselona u nedelju uveče. U društvu najvećeg igrača američkog fudbala u istoriji, Toma Brejdija, kao i poznatog holivudskog glumca, Endija Garsije, Nole je gledao kako "kraljevski klub" pobeđuje golom u nadoknadi i osvaja titulu.

Garsija je posle meča objavio sliku na svom Instagram nalogu, uz poruku: "Sjajno veče na Klasiku Real Madrid - Barselona. Sjajan meč". Sudeći prema Novakovom izrazu lica, prijalo mu je i da gleda takav spektakularni fudbal i da uživa u društvu zvezde niza filmova. Između ostalog, Garsija je glumio u "Kumu III", u kojem je igrao Vinsenta Korleonea, nepriznatog naslednika u najpoznatijoj filmskoj mafijaškoj porodici ikad. Za glumu u toj ulozi bio je nominovan za Oskara.

Kada je u pitanju Brejdi, on i Novak su odavno prijatelji i nije iznenađenje kada su zajedno. Predsednik Reala Florentino Perez dočekao je obojicu sa posebnim poklonom, dresom sa ispisanim prezimenima i brojem "Jedan", mada je na stadionu bio i Rafael Nadal, takođe veliki navijač Reala.

Izvor: Joaquin Corchero/AFP7/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nažalost, Novak Đoković u Madridu nije zbog tenisa, jer neće nastupiti na tamošnjem Mastersu. U ponedeljak uveče on će prisustvovati dodeli prestižne "Laureus" nagrade. A posle toga će nastaviti pripreme sa svojim timom za nastavak sezone na šljaci, na kojoj bi opet mogao da zaigra u Rimu, od 6. maja.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: