Tenis

STIGLI NOVAKOVI REZULTATI IZ URGENTNOG CENTRA! Otkriveno u kakvom je stanju Đoković

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković je u Beogradu bio podvrgnut pregledima!

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Novak Đoković je dobro! Prema pisanju "Informera", njegovi nalazi u Urgentnom centru doneli su uredne rezultate i nema prepreke da nastavi da trenira i da se sprema za Rolan Garos, na kojem bi trebalo da zaigra za desetak dana.

Novak je u Urgentnom centru obavio preglede, urađena mu je kompletna krvna slika, EKG, snimljena mu je glava i nakon nekoliko sati stigli su rezultati koji ne daju razlog za brigu. On se osetio loše nakon što je pogođen flašicom u glavu na Mastersu u Rimu, što mu je očigledno smetalo u narednim danima i bilo verovatno jedan od razloga zbog kojih se nije osećao dobro u meču koji je izgubio.

"Novak je dobro. Svi nalazi su mu dobri. Uradio je kompletnu krvnu sliku i sve je u granicama normale. Uradio je i EKG, ali i snimak glave, kako bi se uverio da nije ozbiljnije povređen, kada je u Rimu pogođen flašicom. Pre nekoliko minuta dobio je rezultate i sve je kako treba", objasnio je izvor "Informera".

Posle kratke epizode u Rimu, u kojem je proveo nedelju dana, Đoković se vratio kući i u rodnom gradu sa trenerom Nenadom Zimonjićem i saradnicima nastavio pripremu za odlazak u Pariz. U međuvremenu, Novak bi mogao da igra na još jednom turniru, jer mu definitivno fale mečevi ove godine, s obzirom na brze eliminacije sa turnira i na predugačke pauze između takmičarskih obaveza, zbog koje ne uspeva da uđe u ritam.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: