Tenis

NOVAK NEĆE NA TRENING, DOŠAO DA GLEDA RAFU: Srbin prati kako se Nadal muči, nećete verovati ko je pored njega!

Autori Nikola Lalović Nemanja Stanojčić

Novak Đoković je na tribinama "Šatrijea", a samo dva reda iznad njega je i Karlos Alkaraz!

Izvor: Twitter/@TheTennisLetter

Kiša je pljuštala dobar deo dana u Parizu, a jedan od mečeva koji se nije prekidao je duel Aleksa Zvereva i Rafaela Nadala. A na tom meču je primećen i Novak Đoković! Iako je zakazao svoj trening od 18 časova, njega su samo sat vremena ranije kamere snimile na tribinama "Filipa Šatrijea". 

Nije mu padalo na pamet da propusti ubedljivo najzanimljiviji meč prve runde, a koji bi ujedno mogao da bude i poslednji duel Rafaela Nadala na Rolan Garosu u karijeri. Bio je zajedno sa svojim menadžerom Markom Madenom, a samo dva reda iznad njega je naš reporter sa lica mesta Nemanja Stanojčić primetio Karlosa Alkaraza. Tako da je ovo verovatno meč prvog kola Rolan Garosa sa najpoznatijom publikom ikada na tribinama,

Videli smo da je Novak nasmejan na tribinama, u dobrom društvu i to raduje. Posle problema sa povredom i poraza u polufinalu Ženeve on je došao u Francusku i tu odradio prvi trening. Videli smo da je bez Nenada Zimonjića, ali sa novim trenerom stigao na parisku šljaku, a osim što je trenirao videli smo da se zabavio i boćanjem! 

Sada je došao da gleda tenis, a videćemo da li će i kada trenirati. Njegov duel bi trebalo da bude odigran sutra oko 20:15 protiv Pjera uga Erbera, a sigurno je da Srbin pre samog meča želi da još malo oseti šljaku i teren.

(MONDO, N.L. N.S.)

BONUS VIDEO: