Tenis

ZBOG ČOVEKA U BELOM NOVAKU ZVIŽDI CEO PARIZ! Seo kraj terena i provocira, Đoković pobesneo kod sudije (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković se požalio na navijača koji mu je "ukrao" poen, ali ne samo to - uspeo je i da okrene ceo stadion protiv njega.

Izvor: Mondo

Srpski teniser Novak Đoković bori se sa Robertom Karbaljesom Baenom, ali i sa navijačima. Nije to ništa novo na Rolan Garosu gde su organizatori čak morali da objave saopštenje zbog nekulturne publike, ali nije to mnogo promenilo i Đoković je na svojoj koži osetio to ponovo protiv Španca na "Šatrijeu".

O čemu se radi? U završnici prvog seta, Novak Đoković je čuo "aut" što je uzviknuo jedan navijač i to ga je dekoncentrisalo. Izgubio je taj poen i zahtevao objašnjenje od sudije za takvo ponašanje, ali ništa nije moglo da se "vrati". Jedino što je arbitar mogao da uradi je da opomene navijača koji je sedeo sasvim blizu terena, pa je tako i njegov "uticaj" na igru bio još veći, s tim da mu je predočeno da će biti izbačen ako to ponovi.

Novak je potom raspravio sa sudijom oko ove situacije, a značajno je pogledao u pravcu mladića u belom džemperu koji je na to "pametno ćutao", ali je navukao gnev pola stadiona na srpskog asa. Pošto se Đoković žalio na njega, stadion mu je zviždao, što već nije iznenađenje - jer su mu zviždali i kada briše prašinu.

Pogledajte još jednom raspravu Novaka Đokovića i sudije oko navijača u džemperu:


Pogledajte i fotografije sa meča Novaka Đokovića i Roberta Karbaljesa Baene:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)