Tenis

ŠOK - NOVAK ĐOKOVIĆ SE POVREDIO: Probao sam sebi da namesti koleno, pa pao na zemlju pred punim stadionom!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković se povredio i morao je da zatraži hitnu medicinsku pomoć.

Izvor: Eurosport/Printscreen

Loše vesti, da ne mogu gore! Novak Đoković je sjajno počeo meč sa Fransiskom Serundolom u četvrtom kolu Rolan Garosa, a onda je na staru drugo seta doživeo povredu! Videli smo da je u trećem gemu pri rezultatu 1:1 u drugom setu namerno izbacio poslednju lopticu u aut, a onda je došepao do svog mesta. 

Novak je na meč došao sa hanzaplastom na desnoj potkolenici, videli smo da ga nešto muči, što i nije čudo kada se zna kakav je raspored mečeva i da je duel prethodnog kola morao da igra do pola četiri ujutru. Ipak, ovo je zaista zabrinulo sve njegove navijače. 

Prišao je Novak sa bolnom grimasom svojoj stolici, pa onda prvo probao sam sebi da namesti koleno. Kada je video da bol ne nestaje i da nije privremen, odmah je signalizirao sudiji da mu je potreban medicinski tajmaut. Stigao je njegov fizioterapeut do njega, pogledajte kako je to izgledalo: 

Kako navodi naš reporter sa lica mesta Nemanja Stanojčić na kompleksu je moglo da se čuje kako je Novak signalizirao i rekao svojoj loži da mu je nešto "ispalo iz ležišta", a tako je izgledalo i u prenosu. Pogotovo na šljaci gde se teniseri najviše kreću i trče to može biti ogroman, ogroman problem. 

Videli smo da je Novak tokom medicinskog tajmauta zatražio i neke lekove, a pretpostavlja se da su to lekovi protiv bolova. Trebaće malo vremena da oni deluju i videćemo kako će Đoković pre svega u kretanu izgledati u nastavku ovog meča. Nadamo se da će sve biti u redu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: