SKANDAL - CEO STADION NAPAO NOVAKA ĐOKOVIĆA: Srbin se povredio, a oni mu namerno zviždali! (VIDEO)

Neverovatne stvari se dešavaju na Rolan Garosu u meču Novaka Đokovića sa Fransiskom Serundolom.

Eurosport 1/printscreen

Neverovatno šta se dešava na Rolan Garosu! Novak Đoković je izmučen prethodnim duelom u trećem kolu koji je igrao do pola četiri ujutru u Parizu došao već "načet" na meč sa Fransiskom Serundolom, a onda se na startu drugog seta povredio. Tražio je pomoć fizioterapeuta čak dva puta, a onda je u šestom gemu drugog seta doživeo da ga ceo stadion izviždi! 

Pri rezultatu 40:40 neko je kada je Đoković trčao na skraćenu loptu. već načet i povređen, neko je bio jako bučan usred poena. Već povređeni i nervozni Novak koji je čekao da prorade lekovi protiv bolova koje je uzeo u pauzi trčao je ka lopti, a ova buka ga je dekoncentrisala. 

Naljutio se Đoković i pokazao ka publici, a to su Parižani na tribinama dočekali "na nož". Krenuli su svi da mu zvižde i da ga ometaju, samo zato što je tražio normalne uslove za igru. Pogledajte kako je to izgledalo: 

Na kraju je Novak Đoković igrao ovaj gem duže od deset minuta, spasio je četiri brejk lopte, ali je na kraju uspeo da "preživi" i da ne dozvoli Serundolu brejk loptu. Pogledajte kako je izgledao momenat kada se Novak povredio: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak protestuje kod sudije zbog navijaca  Eurosport