ZNAO DA IGRA SA NOVAKOM PRE KRAJA MEČA! Bio na terenu, a kad je video medicinski tajmaut sve mu je bilo jasno!

Kasper Rud je iskoristio pauzu da "gvirne" i pogleda druge rezultate.

Beate Oma Dahle / NTB Scanpix / Profimedia

Novak Đoković je uspeo da na čudesan način dođe do četvrfinala Rolan Garosa pošto je u pet setova povređen uspeo da dobije Fransiska Serundola, a sada će u narednom meču imati reprizu prošlogodišnjeg finala, igraće sa Norvežaninom Kasperom Rudom.

Savladao je Rud Amerikanca Tejlora Frica 7:6, 6:3, 4:6, 6:2 posle velike borbe i tri i po sata tenisa, a nekadašnji drugi reket sveta je znao sa igra sa Novakom iako su se mečevi završili u gotovo isto vreme. Kako?  

"Igram četvrtfinale s Novakom i nemam šta da izgubim. Kako znam da je pobedio jer je bilo za vreme mog meča? Pisalo je na ekranu, kada je Fric uzeo medicinski tajm-aut, da je Novak opet dobio u pet setova. To je najveći izazov u ovom sportu, igrali smo ovde već prošle godine i probaću da se osvetim, ali sigurno će biti spreman da ide do kraja", rekao je Rud.

Profimedia 

Još ostaje da se vidi da li će Novak igrati na ovom planiranom meču jer je na konferenciji za medije istakao da nije siguran da će se pojaviti. Još se čeka da se vidi u kakvom je stanju njegovo koleno i šta će se desiti kada se odrade svi pregledi i terapije. Delovao je mnogo bolje Novak pred kraj meča sa Serundolom, ali kada se mišići i tetive ohlade, videćemo kakvo je stanje... 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Novak Đoković se na Dorćolu priprema za Rolan Garos  Kurir