TENISERKA SVIMA OBJASNILA NOVAKOVU POBEDU! Javila se nakon meča - sve je stalo u jednu rečenicu!

Pobedu novaka Đokovića najbolje je opisala Ons Žaber iz Tunisa.

X/rolandgarros/YouTube/Eurosport/Tennis Actu TV/Screenshot

Novak Đoković je nakon velike borbe savladao Franciska Serundola i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, a njegova partija privukla je pažnju svih ljubitelja tenisa. Đoković je ponovo igrao pet setova, ostao je na terenu preko četiri i po sata, a nije ga poremetila ni povreda kolena koji je zadobio početkom drugog seta. Jasno je - presudilo je "srce šampiona". To je čitavom svetu rekla i Ons Žaber.

Jedna od najboljih teniserki planete i Novakova dobra prijateljica sa turnira širom sveta oglasila se samo jednom rečenicom nakon meča. Sve je bilo jasno, jer je upravo šampionski gen gurao najboljeg svih vremena ka velikom uspehu.

"Nikada ne potcenjujte srce šampiona", napisala je Ons Žaber na svom "X" nalogu, nakon što je novak Đoković obezbedio plasman u četvrtfinale turnira. Teniserka iz Tunisa srela se sa Novakom Đokovićem pred njegov meč, a tom prilikom kratko su popričali na hodniku. 

Žaber je trenutno deveta teniserka planete, a svojevremeno je bila i druga igračica na WTa listi. U karijeri je osvojila pet titula, na grend slem turnirima igrala je dva finala, a u Parizu su joj najbolji rezultati četvrtfinala iz ove i prethodne godine. Ons će danas imati priliku da savlada Koko Gof i tako napravi najbolji rezultat karijere na Rolan Garosu. Pitanje je za koga će novak navijati u tom meču, jer se zna da je i Amerikanka njegova velika navijačica.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anketa- Ko osvaja Rolan Garos  MONDO/Nemanja Stanojčić