Tenis

NOVAKOVI NAVIJAČI POBESNELI ZBOG KOMENTARA: Napisao ga je rođak Đokovićevog rivala!

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković je povređen, a ukoliko ne bude mogao da igra u Londonu i Parizu obradovaće se ujak Endija Mareja.

Izvor: Profimedia/ IMAGO

Najbolji teniser svih vremena trenutno se oporavlja od povrede meniskusa desnog kolena. Novak Đoković se povredio tokom meča na Rolan Garosu, zbog loše pripremljenog terena, odmah je zakazao operaciju i povukao se sa turnira, a njegov bol obradovao je ujaka Endija Mareja!

Po njegovoj reakciji na društvenim mrežama može se videti da nema nimalo sportskog duha niti poštovanja za jednog od najboljih sportista današnjice! Zapravo, njemu je smešno što postoji šansa da Novak Đoković propusti Vimbldon i Olimpijske igre ovog leta, iako su mu to najbitniji turniri u kalendaru.

"Katastrofa za Novaka ako propusti Vimbldon i Olimpijske igre. Kakva šteta...", napisao je Kit Erskin na svom "X" profilu, a zatim toj poruci dodao i smajli koji plače od smeha. Jasno je da je bio ironičan i da bi zapravo voleo da Novak Đoković zbog povrede propusti dva najveća teniska događaja u ovoj godini.

Navijači najboljeg tenisera svih vremena odmah su se okomili na Endijevog ujaka, koji je bio dovoljno dokon da se raspavlja sa njima u koemtnarima. Neki od navijača pisali su da je bolestan jer je raduje povredama slavnog tenisera, dok je on ostavljao komentare da ih je "upecao" svojom objavom.

Cela situacija je još čudnija ako se ima u vidu da Novak Đoković i Endi Marej nikada nisu imali nesuglasice. Tokom igranja na turnirima u mlađim kategorijama bili su najbolji prijatelji, pa su se čak i porodice Đoković i Marej družile tih godina. Prethodnih godina je Endi mučio velike probleme sa povredama, a Novak je u nekoliko navrata govorio o njegovom herojskom podvigu da se ipak takmiči protiv najboljih iako je imao niz operacija zbog kojih je pravio pauze.

Sada će pauzu napraviti Novak Đoković, ali smo sigurni da će uskoro na teren. Operacija u Parizu prošla je dobro i nije dugo trajala, a već za nekoliko nedelja mogao bi da se nađe na terenu. Tokom karijere Đoković je sedam puta osvajao Vimbldon, a na Olimpijskim igrama nema zlatnu medalju, pa su veće šanse da "žrtvuje" turnir u Londonu kako bi potpuno spreman dočekao Pariz, nakon što zaigra u Hamburgu.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: