Tenis

NOVAK OBJAVIO SNIMAK KOJI ZNAČI SAMO JEDNO! Sprema se da uradi nemoguće, zato je najveći svih vremena

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković objavio je video-snimak svog treninga koji će oduševiti navijače!

Izvor: Instagram/@DjokerNole/Printscreen

Novak Đoković objavio je na svojim društvenim mrežama video-snimak treninga, koji je izazvao oduševljenje iz nekoliko razloga! Pre svega, sjajno je videti najvećeg tenisera svih vremena kako naporno radi i deluje da nema velikih problema nekoliko nedelja posle operacije kolena. Kao drugo, oni koji pažljivo prate njegovu karijeru primetili su da Novak trenira na betonu, što je već tradicija u sezonama u kojima se Nole sprema za Vimbldon.

Poznato je da Đoković neretko ima običaj da ne odigra nijedan turnir između Rolan Garosa i Vimbldona, odnosno da se ne prilagođava na travu ni na jednom takmičenju do najvećeg grend-slem turnira na svetu, izuzev poneke egzibiije. U skladu sa tim, i ovog juna on radi na tvrdoj podlozi i to će dodatno podstaći nagađanja da će zaista napraviti čudo i zaigrati na Vimbldonu, koji počinje 1. jula.

Ako se to dogodi, mnogi će ostati šokirani zbog Novakove hrabrosti i spremnosti da se ekspresno vrati na teren posle hirurškog zahvata i da se obaveže da odigra dva tako velika turnira u istom mesecu - Vimbldon od 1. jula, a onda Olimpijske igre od 27. jula u Parizu.

Pogledajte video-snimak koji je izazvao oduševljenje među navijačima Đokovića. "Tenise, nedostajao si mi!", napisao je Novak u objavi na društvenim mrežama:

Pre četiri dana, Marion Bartoli objavila je tada šokantnu vest, otkriće da je iz Novakovog najbližeg okruženja saznala da se Srbin zaista sprema da dođe u London i da pokuša da osmi put osvoji trofej, jer ima želju da izjednači rekord Rodžera Federera u Londonu. "Žan Žorž Selije (stručnjak koji radi sa Đokovićem) je iskusni fizioterapeut i znam ga dobro. Prema našoj međusobnoj prepisci, deluje izvesnije da će Đoković učestvovati u Vimbldonu ove godine nego da neće", kazala je Bartoli.

(MONDO - M.Š)