Da svi vole da se nađu u društvu našeg najboljeg sportiste nije ništa neobično. Slađa Delibašić je srela Novaka Đokovića i fotografisala se sa njim, a na fotografiji su zagrljeni i nasmejani.

"Moj zemljak", napisala je Slađa u opisu objave koja je izazvala lavinu komentara.

Slađa je ovim opisom aludirala na činjenicu da Đoković, između ostalog, vuče korene sa Kosova i Metohije, a ona je rođena u Kosovskoj Mitrovici. Ona se i školovala u Mitrovici, a onda je početkom devedesetih došla u prestonicu. Međutim, omladina je ovde nije dočekala blagonaklono kako je izjaviljivala, pa je pevačica često skrivala svoje poreklo.

Mnogi su u komentarima delili komplimente za izgled i pevačici i teniseru. Jedna od njih je i pevačica Maja Nikolić,koja je na objavu ostavila emodžije sa srcima. 

Slađa Delibašić 855) ponosno "gazi" šestu deceniju i ističe da je veoma ponosna na svoj izgled, te da malo koja koleginica može da joj "stane na crtu". Pogledajte kako sada izgleda:

Instagram/sladjadelibasic Slađa Delibašić u bikiniju

(MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!