NOVAK GAZI, LEPOTICA IZ RUSIJE SE ŠMINKA! Sedi kod Đokovića, a njen muž je voleo Anu Ivanović! (FOTO)

Meč Novaka Đokovića na Vimbldonu gledala je i lepa Inga iz Rusije.

RTS/PrintScreen

Novak Đoković je krenuo u pohod na svoj osmi trofej sa Vimbldona, ali i 25. grend slem titulu u karijeri - pregazio je Vita Koprivu iz Češke u tri veoma kratka seta (6:1, 6:2, 6:2), a u centru pažnje bili su još neki detalji iz Londona. Novak se pojavio sa steznikom na desnom kolenu, izvodio je neverovatne poteze za ovu fazu oporavka i održao govor.

Meč srpskog tenisera gledale su neke svetski poznate face, a pažnju kamerama privkla je Ruskinja Inga Stilitano! Ona je uz supruga Marka sedela u loži koja pripada članovima Đokovićevog tima, a u jednom momentu su kamermani primetili da se šminka pre početka samog okršaja. Odmah su želeli da uhvate taj kadar, pa je čitav svet mogao da vidi lepoticu iz Novakove lože.

Stavljanje ruža na usne jedan je od detalja koji se komantišu na društvenim mrežama nakon Đokovićeve ubedljive pobede, a mnogobrojne teniske fanatike zanimalo je ko je Inga. On je iz rusije, već nekoliko godina udata je za Marka, a na internetu se mogu pronaći informacije da je pevačica i model. Pogledajte kako izgleda:

Mark Stilitano je dobar prijatelj Novaka Đokovića, a srpski teniser svojevremeno ga je upoznao sa Anom Ivanović. Rodila se ljubav, pa je srpska teniserka tri godine bila u vezi sa bogatim naslednikom koji je pokušao da se bavi tenisom kada je bio mlađi. To mu nije uspelo, kao ni veza sa Anom nakon koje su oboje ponašli sreću sa drugim ljudima.

Stilitano - za kojeg se pričalo da je voleo srpsku Plejboj zečicu Anastasiju Buđić - oženio se Ruskinjom Ingom Kisiljevom i već godinama su u srećnom braku, dok Aninu priču verovatno zna ceo svet. Bivša grend slem šampionka i svojevremeno najbolja teniserka sveta udata je za nekadašnjeg fudbalera Bajern Minhena Bastijana Švajnštajgera, šampiona sveta sa reprezentacijom Nemačke na Mundijalu 2014. godine. Njih dvoje za sada imaju trojicu sinova.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva Marš na Drinu  MONDO