Dva sata vas molim, hoćete li mi reći!? Novak Đoković vikao na Marka i Viktora pred svima!

Srbin burno komunicira sa svojim boksom na finalu Olimpijskih igara u Parizu.

RTS/screenshot

Ne može napetije biti u finalu Olimpijskih igara Novak Đoković - Karlos Alkaraz. Srpski predstavnik je u sredini drugog seta imao burnu razmenu sa svojim "boksom", u kojem je tražio odgovore od selektora tima Srbije Viktora Troickog i rođenog brata Marka Đokovića. U trenutku u kojem mu je bila potrebna pomoć, on im je vikao "Šta, šta?!", na šta su mu dvojica bivšinh tenisera gestikulirali koji položaj ruku bi trebalo da postavi pri udarcima.

"Možete li mi danas reći? Dva sata vas molim da mi kažete kako da udarim udarac, ne možete dva sata da mi kažete. Dva sata!", kritikovao je Novak njih dvojicu.

Veoma je nervozan bio Novak Đoković u tim trenucima, pa je tražio i od sudije da konačno apeluje da se publika utiša. Kada je završio gem, Srbin je seo na klupu i sočno opsovao nekoga u publici: "Je*o ti mas mater".

Pogledajte kako izgleda meč za pamćenje u pariskom hramu sporta, stadionu "Filip Šatrije"

Novak Đoković je u momentu ove burne rasprave vodio 1:0 osvojenim prvim setom, kojim je apsolutno šokirao Karlosa Alkaraza. Španac je ostao vidno potresen zbog toga što gubi u setovima, a Novak je u tom periodu imao najbučniju podršku svoje porodice, pre svih ćerke Tare Đoković, a na stadionu "Šatrije" bili su i poznati srpski sportisti - košarkaši.

Bonus video: Svi su videli šta je Novak Đoković uradio pre ulaska na teren!

This browser does not support the video element.

Novak Đoković se krsti pred početak Olimpijskih igara u Parizu  RTS/Screen Recorder