"Proći će čitav vek dok se ne pojavi čovek kao on": Pitali smo vas da li je Đoković najbolji svih vremena

Pitali smo vas da li je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

MONDO/Kurir/Dado Đilas

Novak Đoković je juče na Olimpijskim igrama u Parizu osvojio zlato pobedivši Španca Karlosa Alkaraza. Ekipa portala MONDO pitala je građane da li je najbolji svih vremena i šta misle o njegovom uspehu.

"Za sada definitivno, nema ko drugi. Niko kao Nole, ali šta će biti u budućnosti ne znam. Možda Alkaraz bude kasnije, ali ovaj ga je juče zabiberio. Ono što je Nole juče uradio, zaista je fenomenalno. Energija u 37 godina, pa gde to ima? Još nije kraj, videćeš, osvojiće još koji grend slem. Dobar dečko, majke mi, komunikativan je. Sa svima priča kao da nije šampion, ali u sebi se oseća kao da je šampion. Ja volim Novaka. Kad je razvukao zastavu Srbije podigao je rejting celoj našoj naciji u svetu", kazao nam je jedan građanin.

Drugi je takođe naveo da je ubedljivo najbolji.

"Ima 24 grend slema i potpuno je zasluženo osvojio olimpijsko zlato. To mu je nedostajalo i potpuno zasluženo ga je osvojio. Jeste najbolji svih vremena i pošto je i Srbin, ja sam isto patriota kao i on, potpuno je zasluženo osvojio i svaka mu čast. Čovek je sa povređenim kolenom došao do olimpijskog zlata, skidam kapu. Neverovatno je koliko ima trofeja a ponaša se kao da ima jedan. Juče je plakao. Na prvom mestu je kakav je čovek i kako se ponaša, prvo to pa sve drugo", rekao je muškarac. 

Jedna Beograđanka je isto kazala da je Novak Đoković definitivno najbolji.

"Mislim da je zaslužio uspeh koji je postigao, ne samo u tenisu, nego je generalno sportista kog teško da će neko moći da dostigne", objasnila je devojka. 

Još jedan Beograđanin je naveo da je Novak Đoković definitivno najbolji teniser svih vremena.

"Posle svih grend slemova koje je osvojio pridodao je i olimpijsko zlato. Veliki uspeh za srpski tenis, nemam reči. Novak Đoković je teniser kakav se jednom rađa u životu", rekao je.

Peti sagovornik je takođe rekao da je Novak najbolji svih vremena.

"Njegov uspeh je očekivan. On je od malih nogu krenuo da se bavi tenisom i sve je postigao u životu. Mislim da će proći dosta godina i čitav vek da se pojavi čovek koji će da postigne takve rezultate", naveo je.

Ekipa portala MONDO nedavno je sprovela anketu sa pitanjem - Šta mislite o Desingerici

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Anketa Desingerica  MONDO