Novak se obratio Srbima, javio mu se Ilon Mask: Najbogatiji na svetu okačio trobojku i nastala histerija

Pogledajte kako je Ilon Mask čestitao Novaku Đokoviću osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Kurir/Dado Đilas/Youtube/ Real Time with Bill Maher

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu pobedivši Karlosa Alkaraza (7:6, 7:6), a njegov uspeh nije oduševio samo njegove zemljake, nego dobar deo planete. Tako je sve veći broj javnih ličnosti koje su mu se javile i čestitale na uspehu, a među njima je i najbogatiji čovek sveta Ilon Mask.

Američki biznismen koji je "težak" oko 250 milijardi dolara podržao je Novaka Đokovića pred finale, a potom mu se javio na Tviteru nakon što je Nole proslavio osvajanje titule: "Nikada nisam mogao da odustanem od sna da osvojim ovu zlatnu medalju, kao što ni narod Srbije nikada nije odustao od mene. Zajedno smo verovali u nemoguće. Iako sam ja taj koji nosi ovu medalju, želim da svaki Srbin zna da ona pripada svima nama. Predstavljati našu naciju najveća je čast na svetu. Ova medalja, ovi trenuci, ovaj život – ništa od toga ne bi bilo moguće bez vaše nepokolebljive podrške. Ovo je zbog tebe. Ovo je za tebe. Hvala vam. Ljubac, Nole", piše u emotivnoj poruci Noleta na koju je reagovao i Mask.

"Čestitam", napisao je Mask uz srpsku zastavu, na šta mu se i Nole zahvalio zbog poruke i podrške, pa je mnogima za oko zapalo što su njih dvojica sve češće u direktnoj komunikaciji.


Mnogi navijači su u komentarima reagovali na njihovu razmenu, pa su neki čak zbog toga pozivali Maska da dođe u Srbiju. Bilo je tu i duhovitih komentara koji su našli vezu između Srbina i Amerikanca: "Da li znaš da Nole kada se čita otpozadi bude Elon? Vas dvojica ste povezani", napisao je jedan korisnik Tvitera i nasmejao mnoge.

Podsetimo, Novak Đoković je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama rekao da mu je to najveći sportski uspeh u karijeri, a potom je posle slavlja u Parizu sa prijateljima i porodicom otputovao u Crnu Goru da predahne:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Himna Bože pravde za Novaka Đokovića u Parizu  RTS1