Nole izvodio striptiz, pa napravio šou u Sofiji: Lumpovao u noćnom klubu, dobio i bakšiš (video)

Pogledajte kakav šou je Novak Đoković priredio u Sofiji.

x.com/frani

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da prihvati poziv "svog bratka" Grigora Dimitrova i da učestvuje na egzibicionom meču u Sofiji, a malo je reći da je tamo uživao. Uprkos porazu, Nole se zabavljao vrhunski i takođe je priredio zabavu svima koji su oko njega, tako da je za "lepši pol" izvodio i striptiz i terao Dimitrova da mu se pridruži.

Očekivano, kada je u pitanju Balkan, nije moguće bez "trećeg poluvremena". Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak na kome vidimo Novaka Đokovića i Grigora Dimitrova kako uživaju u jednom noćnom klubu. Na "ateru" je nastupila i poznata pevačica Kamelija, čiju je verziju pesme Lepe Brene "Luda za tobom" Nole već naučio napamet i time oduševio bugarski narod, pa su sad zajedno zapevali.

Pogledajte kako je Nole bacao salvete, plesao, svirao bubnjeve, pa i zapevao pesmu "U međuvrenu" od OK Benda, koju je inače već nekoliko puta izvodio:

Podsetimo, Novak Đoković je odlučio da igra samo još jedan ozbiljan turnir ove godine (masters u Šangaju) i zato su mnogi nazvali kraj sezone i njegovom "aktivnom oproštajnom turnejom". Nažalost, čini se da mu ponestaje motivacije i da pre svega želi da uživa.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou  Kurir