Novaku atraktivna Bugarka pevala "na uvce": U Srbiji svi znaju njen hit, a dva puta pozirala za Plejboj!

Novak Đoković i Grigor Dimitrov završili u društvu bugarske pevačice Kamelije.

Instagram/kamelia_official/printscreen

Najbolji tensier svih vremena Novak Đoković doneo je Srbiji dve pobede u Dejvis kupu i sačuvao nacionalni tim u Svetskoj grupi, a odmah nakon toga bilo je vreme i za slavlje. Revijalni meč humanitarnog karaktera protiv Grigora Dimitrova u Bugarskoj bio je idealna prilika da se Novak zabavi na terenu, ali i van njega. Kada se stiglo do kluba, uz njega je bila atraktivna plavuša.

Atraktivna bugarska pevačica Kamelija (53) koja je svojevremeno dva puta pozirala za "Plejboj" po Novakovoj želji uveličala je noćni provod dvojice slavnih tenisera. Naravno, na repertoaru je bila jedna od njenih najpoznatijih pesama - u duetu sa Đokovićem orilo se "Luda po tebe", koja je navijačima u Srbiji poznatija u izvođenju Lepe Brene, kao "Luda za tobom".

Novak je i sam prethodnih dana na društvenim mrežama pokazivao kako uvežbava ovu numeru. Pokušao je da je otpeva i u hali, a pravi spektakl desio se kada je u duetu sa Kamelijom mogao da pokaže svoj raskošni talenat. Bugarska pevačica mu je "na uvce" otpevala stihove koji su pre nekoliko godina i u Srbiji bili izuzetno popularni jer je tamošnja verzija pesma korišćena u "Južnom vetru".

Đoković ima luksuz da se ovako ponaša dok njegovi rivali brinu gde bi sve mogli da osvoje bodove i koji su im naredni turniri važni. Već je ranije istakao da bi mogao da završi sezonu nakon nastupa u Šangaju i da mu plasman na Završni masters ove sezone nije prioritet u karijeri. Naredne godine igraće za reprezentaciju i potpuno se fokusirati na grend slem turnire, pa ćemo ga veoma retko gledati na terenu.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Zezanje do suza - Novak i Grigor pravili šou  Kurir