Đoković saznao kad možda igra u Šangaju: Objavljen raspored, ali postoji jedan veliki problem

Novak Đoković saznao je kada bi mogao da izađe na teren u utorak u Šangaju...

ALEX PLAVEVSKI/EPA

Novak Đoković saznao je kada bi mogao da se nađe na terenu u Šangaju. Organizatori su objavili raspored mečeva za utorak i srpski igrač bi trebalo da igra u večernjem terminu (ne pre 18.30 po lokalnom vremenu) na glavnom terenu. To je po srpskom vremenu 12.30, isto kao što je bio slučaj u drugom kolu protiv Aleksa Mikelsena (Amerika).

Još uvek ne zna ko će mu biti rival, jer svoj meč danas tek treba da odigraju Flavio Koboli (Italija) i Sten Vavrinka (Švajcarska). To znači da pobednik tog meča neće imati dan odmora pre duela sa srpskim asom. Nije to jedini problem za Novaka i organizatore. Kiša pravi haos u Kini.

Za utorak je zakazan i meč Fransisa Tijafoa (Amerika) i Romana Safjulina (Rusija) i upravo će bolji iz tog duela da igra protiv, nadamo se, Novaka u četvrtom kolu. Meč Srbina zakazan je na jedinom terenu na kom ima krov, tako da bi u slučaju padavina Amerikanac i Rus mogli da budu u velikom problemu. Ako se situacija poboljša i oba meča se završe u utorak, onda bi trebalo da izađu na teren odmah u sredu, verovatno u istom terminu, uveče po lokalnom vremenu.

Ne pitaju se samo teniseri, već i vremenske nepogode.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Novak Đoković peva sa Miroslavom Ilićem   Instagram/djokernole