Otkriveno kad Đoković igra u Šangaju: Kinezi ga obožavaju, zato je opet dobio najbolji termin!

Srpski teniser Novak Đoković i Rus Roman Safjulin igraju treći meč dana u Šangaju.

ALEX PLAVEVSKI/EPA

Novak Đoković je deklasirao italijanskog tenisera Flavija Kobolija u trećem kolu Šangaja, a samo nekoliko minuta kasnije je saznao da će u narednoj rundi igrati protiv Romana Safjulina. Rus je uspeo da eliminiše 13. nosioca Frensisa Tijafoa, koji je veoma besan psovao sudiju na kraju meča, a u četvrtak će imati još teži posao na turniru u Kini.

Odmah nakon odigranih mečeva programa u sredu saznali smo i kako će izgledati radni dan za tenisere u četvrtak. Novak Đoković će i treći meč na turniru igrati u istom terminu - od 12:30 po srpskom vremenu, odnosno u udarnom terminu za publiku u Šangaju.

Biće to treći meč na Centralnom terenu u Šangaju, a pre Novaka Đokovića igraće trenutno najbolje plasirani igrači na ATP listi. Program počinje već u 06:30 po srpskom vremenu, kada će na terenu biti Janik Siner i Ben Šelton, dok će nakon njih snage odmeriti Karlos Alkaraz i Gael Monfis.

Posle Novakovog meča igraće se još jedan okršaj. Za sada se ne znaju njegovi akteri jer još nisu završeni okršaji Điron - Gofan, odnosno Grikspor - Zverev. Ukoliko Srbin nadigra ruskog tenisera Romana Safjulina u četvrtfinalu Šangaja igraće protiv Grigora Dimitrova ili Jakuba Menšika.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Navijači čekaju Novaka i Grigora  Kurir